Starlink holder denne tidligere Tesla-ansatte online i ørkenen

Sep 12, 2022 | Elbil og elbil ladere


Starlink holder alle tilkoblet, inkludert en tidligere Tesla-ansatt som gikk viralt på TikTok for sin kuppel i ørkenen. Mens du brukte appen, dukket det opp en viral video av Always Kenny på For You-siden min. Han er kjent på appen som hole guy eller dome guy.

I videoen forklarte Reid hvordan han var i stand til å ha internett mens han bodde i ørkenen. Jeg trodde historien hans ville være flott å dele her, og jeg ba ham dele den med meg.

Fra Tesla til ørkenen

Reid fortalte meg at han jobbet for Tesla etter at han var ferdig med college og forlot Tesla for å jobbe for noen få startups her og der. Imidlertid hadde han ikke oppfylt sin hensikt i livet ennå.

“Jeg visste på en måte at det var noe større – mer annerledes jeg ønsket å gjøre. Covid traff og Tesla-aksjen skjøt opp, så jeg kjørte rundt i landet på jakt etter et sted å slå meg ned. Et sted som ikke var Seattle eller San Francisco.»

Mens han jobbet hos Tesla, kjøpte Reid en Model 3 og var en av de første som faktisk levde ut av Teslaen sin.

“Jeg gjorde det i omtrent et år. Det var slik jeg så landet. Jeg tok en sløyfe gjennom vestkysten, så nasjonalparkene, og så gikk jeg en sløyfe gjennom sørlandet og sov på Superchargers.»

«Rart nok kom jeg ut hit og ble forelsket i dette stedet, gravde et hull og satte en kuppel i det, og resten er historie. Det blir fortsatt skrevet.»

Reid har laget sitt hjem i ørkenen og gikk viralt på TikTok da han bygde kuppelen. Han ba seerne om tilbakemeldinger og har fått mange gode tips om hvordan han kan gjøre kuppelen hans effektiv og bedre.

Selv om Reid bor i kuppelen, fortalte han meg at han går til sivilisasjonen, men det er her hjertet hans er. Det er hans hjem.

Starlink i ørkenen.

Reid har hatt Starlink siden han først bestemte seg for å bygge sitt hjem i kuppelen.

«Jeg hadde Starlink siden jeg kom hit. Jeg sto på venteliste og heldigvis sendte de meg parabolen rett før jeg kom ut. Den sto faktisk og ventet her i midten av mars da jeg kom ut. Det var en viktig del av meg å gjøre hele denne greia.»

“Når jeg går et sted denne fjernkontrollen, var det veldig viktig at jeg holdt kontakten med vennene mine, familien og den ytre verden generelt. Jeg kunne ikke ha gjort dette i fjor.”

Jeg ba Reid dele tankene sine om det nye partnerskapet mellom SpaceX og T-Mobile. Det nye partnerskapet vil avslutte mobile døde soner med lanseringen av en ny mobiltjeneste som er aktivert av Starlinks andre generasjons satellitter og T-Mobiles båndbredde.

“Det er flotte nyheter. Jeg vil gjerne kunne kjøre rundt og aldri miste service. Jeg har brukt så mye tid på veien at jeg må laste ned spillelisten min, så jeg ender opp med å høre på den samme sangen om og om igjen. Det er ikke verdt smerten ved å gå gjennom serviceutfordringer.»

Den nye Starlink- og T-Mobile-tjenesten er det Reid er mest begeistret for, sa han. Det tar ham to timer å komme til matbutikken, og mesteparten av det er ute av drift.

“Så å fortsatt kunne ringe folk og flytte ting videre med livet mitt mens jeg er på veien her ute, det kommer til å bli stort.”

Noen av utfordringene ved å bo i en kuppel i ørkenen.

Noen av utfordringene Reid har møtt direkte inkluderer ekstrem varme og å holde seg kjølig. Han har også sett noen få skorpioner og slanger her og der – men ingenting giftig ennå.

«Det har ikke vært annet enn utfordringer, men det er litt derfor jeg gjorde dette. Jeg visste at det ville være litt problematisk å sette en kuppel som jeg kjøpte på Walmart for $600 i et hull som jeg gravde uten noen andre forberedelser.»

“Men akkurat nå fikser jeg et problem der sanden grotter seg inn i sidene av kuppelen og får alle bjelkene til å kneppe og bøye seg. I sin nåværende tilstand ville det ikke vare særlig lenge. Så jeg holder på å legge litt ved rundt siden. Jeg har faktisk laget en video der jeg ber TikTok om hjelp, og folk har virkelig gode forslag til å forsterke kuppelen for å få den til å vare lenger.»

Reid bygger også et hus og lærer alt som hører med til å bygge et hjem.

“Det får meg bare til å sette så mye mer pris på enhver bygning og struktur som folk bor i. Det har vært øyeåpnende.”

Varmen er en annen utfordring. Selv om han forventet at det skulle være varmt i ørkenen, er det faktisk varmere inne i kuppelen.

«Den er ikke godt designet for sommeren. Det er ca 15-20 grader varmere der inne enn det er ute. Det er som 100 utenfor og 118 i kuppelen.»

Mens han venter på at ting skal avkjøles, har Reid holdt seg opptatt og kjølig ved å grave ut et nytt hull og gjøre det til et basseng.

“Jeg gravde et basseng en natt og la noen presenninger i bunnen av det og satte en ny kuppel som jeg bygde over den. Det har skapt et skyggelagt innendørsbasseng som har vært fint for å henge ut i løpet av dagen. Jeg kjøpte også en paraply.”

Reids historie er en av mange levert av Starlink-brukere. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på mine Starlink-relaterte artikler med folk som deler sine historier eller ønsker om at Starlink skal være tilgjengelig i landlige områder.

En av våre lesere fortalte meg at før Starlink, kunne han ikke finne kostnadseffektiv internettjeneste. “Takket være Elon Musk har han gjort en forskjell i landlige samfunn.”

En annen av våre lesere, en lege, fortalte meg at de har vært Starlink-klient på landsbygda i over et år. “Denne tjenesten er beslektet med tidlige mennesker som oppdaget brann eller hjulet. To barn og en voksen som alle zoomer for college og jobb mens de tar opp andre digitale gjenstander uten problemer, er vårt nye liv.»

Legen bemerket at reguleringsmyndighetene som overvåker Starlink har grovt feilvurdert Starlink. Jeg tror han sikter til Federal Communications Commissions reversering av Starlinks infrastrukturtildeling på 885,5 millioner dollar. SpaceX anker for tiden FCCs reversering av prisen, og til og med FCC-kommissær Brendon Carr kalte ut byrået for å nekte Starlinks pris.

Jeg er enig med legen, kommissær Carr, og SpaceX. Starlink, etter min mening, vil ikke bare holde folk tilkoblet, men redde liv under katastrofer. Jeg har snakket om å være uten kommunikasjon under orkanen Idas etterdønninger. Og i mitt intervju med Elon Musk understreket han viktigheten av Starlink som et livreddende verktøy. Elon fortalte meg,

“Vel, bare generelt, Starlink, fordi det ikke er avhengig av noen bakkebasert infrastruktur kan gi internettforbindelse til områder som har hatt flom eller brann eller jordskjelv som ikke har ødelagt den bakkebaserte infrastrukturen.”

“Det er åpenbart ekstremt nyttig for å redde mennesker og folk som kan ‘Jeg trenger å jeg trenger hjelp. Jeg trenger redning. Det er liksom hvordan finner du dem? Hvordan kommuniserer du med dem? Starlink kan og har sørget for det i en rekke situasjoner.»

Merk: Johnna er Tesla-aksjonær og støtter oppdraget.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer, eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer.

Starlink holder denne tidligere Tesla-ansatte online i ørkenen


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...