Tesla-eiere i Europa tar julaftens leveringer av sine Plaid Model S- og X-biler

Dec 28, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla-eiere i Europa tok imot Plaid Model S- og X-kjøretøyene i dagene frem til juleferien. I august delte europeiske reservasjonsinnehavere for Tesla Model X og Model S Plaid-kjøretøyene at de mottok leveringsoppdateringer fra Tesla.

Teslas nettkonfigurator for noen europeiske land viste at leveransene til premiumbilene ville begynne i desember 2022. Disse leveransene har nå begynt, og mange kunder tok imot leveringer rett på julaften.

I tweeten nedenfor, Twitter-bruker @Berlinergy delte Plaider blir overlevert til sine nye eiere på julaften i Frankrike og Tyskland.

En av våre lesere, Kees Verruijt, tok imot en Tesla Model S Plaid 23. desember i Nederland og delte tankene sine i en YouTube-video. Han fortalte også Teslarati at leveringsprosessen var “omtrent som en vanlig billevering, akkurat som den var da vi fikk vår ‘første batch i EU’ Model 3 tidlig i 2019.”

“Dette var 195 km unna den gangen, og de sa bare “yup, bare innenfor 200 km, så det er der vi leverer.”

«Selv om bensinstasjonen i Groningen hvor vi tok leveringen nå var bare 70 km unna, må vi bare venne oss til å være «mest nummer to» med Tesla. Faktisk har leveringsopplevelsen gått dypt gjennom her, på slutten av 2020 leverte de mange tusen M3-er på en parkeringsplass i Amsterdam, med 2000 biler om dagen som ble levert.» sa Kees.

Han la til at leveringsarrangementet var spesielt for Tesla-ansatte som hjalp til med leveringen. Han hadde også litt konstruktiv tilbakemelding til Tesla angående leveringsstedet, og la merke til at sammenlignet med et tysk merke var det ikke “opp til spesifikasjonene”, men det var greit for ham.

“Selv om personalet var flott, var ikke leveringsstedet opp til spesifikasjonene sammenlignet med et tysk merke hvis du ser på det i detalj. Dette er bra for meg, men generelt sett er ikke hele opplevelsen oppe hos tyskerne.»

Han la til at bilen var “stort sett bra/fin”, med unntak av et lite problem på dashbordet og at ytelsen var stor. Det var også forbedringer i hvordan kjøretøyet opererte på motorveien.

“Den smelter sammen og endrer kjørefelt mye mer selvsikker enn Model 3,” sa Kees.

I USA forberedte Tesla seg på en massiv levering ved slutten av kvartalet på julaften. En droneoverflyvning av Fremont-fabrikken på morgenen julaften viste at fabrikken yr av aktivitet. Oppstillingsplassen var fylt med elektriske kjøretøy, og et enormt antall kjøretøy ble sett rundt fabrikken. Det var også lastebiler som lastet og fraktet kjøretøy fra stedet.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Tesla-eiere i Europa tar julaftens leveringer av sine Plaid Model S- og X-biler


Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...