Tesla Quebec-fabrikken mer sannsynlig ettersom rekrutterere med høyt volum søkte

Sep 2, 2022 | Elbil og elbil ladere


Tesla ønsker å ansette rekrutterere med “høyt volum” til å operere i Quebec, Canada, ettersom ryktene om at bilprodusenten ønsker å etablere en fabrikk i regionen øker.

Tesla Canada Factory

I løpet av de siste månedene har vi rapportert om bevis på at Tesla har sett på et potensielt sted i Canada for sin neste Gigafactory.

Tesla planlegger å øke produksjonen til 20 millioner elektriske kjøretøy innen utgangen av tiåret, og det forventes å trenge omtrent åtte flere Gigafactorys for å gjøre det.

I juni, Electrek innhentet et opptak av et selskapsomfattende møte holdt av Tesla-sjef Elon Musk, der han bekreftet at Tesla ser på nettsteder i Nord-Amerika, og administrerende direktør antydet Canada for Teslas neste Gigafactory, som han sier bør kunngjøres innen slutten av år.

Musk gjorde det igjen på Teslas årlige aksjonærmøte forrige måned, og innsatsen ble bekreftet gjennom en lobbyvirksomhet avsløring av bilprodusenten med Ontario-regjeringen i Canada.

I går opplyste en lokal rapport at Tesla hadde besøkt Vales nikkelvirksomhet i Canada og letet etter en fabrikk i Ontario og Quebec.

Vi rapporterte også at Tesla besøkte et grafittgruve- og prosesseringsselskap basert i Quebecs batteridal.

Sannsynligvis i Quebec?

Nå får vi vite at Tesla er ute etter å ansette rekrutterere i Quebec for en “høyt volum” rekrutteringsinnsats (via stillingsannonsen – hatt tips til Alex Oha):

En god rekrutterer skiller seg ut ved å utmerke seg med talentidentifikasjon, attraksjon og vurdering, og ved å utvikle dype partnerskap med virksomheten og innen HR. Tesla ser etter et høyt volumen ekstraordinær rekrutterer som skiller seg ut ved å gjøre alt det ovennevnte kombinert med sterk forretningssans, en lidenskap for håndverket deres og en genuin forpliktelse til å gi en uforglemmelig kandidatopplevelse.

Tesla har brukt lignende språk om rekruttering av “høyt volum” til tidlige stillinger ved Gigafactory Berlin og Gigafactory Texas. Tesla sysselsetter vanligvis mellom 5 000 og 10 000 på Gigafactorys, og det krever betydelig rekrutteringsinnsats når de skal bemannes.

Det kan være et tegn på at Tesla planlegger å bygge en stor operasjon, til og med sin neste Gigafactory, i regionen.

Jobben er basert i Montreal, men den er oppført som “Recruiter, Quebec”, som generelt betyr at stillingen dekker hele Quebec.

Electrek’s Take

Jeg vet at jeg har argumentert for at den neste Tesla-fabrikken kan ende opp i Quebec en stund nå, og jeg er åpenbart partisk, men dette er en veldig sterk indikator her.

Lignende stillinger har dukket opp i Austin og Berlin da Tesla planla Gigafactorys der.

Jeg begynner å like Quebecs sjanser.

Men hvor i Quebec? Battery Valley (rundt Becancour-Trois-Rivieres) ville være fornuftig, men det avhenger av om Tesla planlegger en fullskala Gigafactory med kjøretøyproduksjon eller bare batteriproduksjon.

Hvis det er førstnevnte, tror jeg at noe nærmere Montreal ville være mer fornuftig når det gjelder å rekruttere en arbeidsstyrke på opptil 10 000 personer. Kanskje et sted innen omtrent en time fra Montreal, ikke ulikt Gigafactory Berlin er til byen Berlin.

Jeg kunne se noe rundt Granby eller Drummondville, men det er bare gjetninger.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.

Se Kilden