Tesla v2 Yoke med “forbedrede materialer” ryktes å komme denne sommeren

Apr 8, 2023 | Elbil og elbil ladere


Tesla vil ha et nytt Yoke-ratt med “forbedrede materialer” som kommer i juli 2023, sa en servicerådgiver.

“Et nytt åk med forbedrede materialer vil være tilgjengelig for service i juli 2023,” en Tesla Service-rådgiver sa til Reddit-bruker u/Global_Chaos. “Vi anbefaler ikke å bytte ut åket før forbedrede deler er tilgjengelig.”

Interessant nok kommer dette bare uker etter at Tesla begynte å tilby et ettermontert rundt rattsett for Yoke for $700 på nettsiden sin. Yoke har vært en polariserende kjøretøyfunksjon siden den først ble implementert på Model S og Model X-oppdateringer sommeren 2021.

Yoke var en standardfunksjon på disse kjøretøyene og forble slik til tidlig i år da den begynte å tilby kjøpere muligheten til å ha det tradisjonelle runde hjulet montert på kjøretøyet.

Tidslinjen fra juli 2023 til den nye, forbedrede Yoke passer tilfeldigvis Teslas foreslåtte tidslinje for starten av Cybertruck-produksjonen. Etter at de siste Beta-produksjonsbyggene inneholdt en ny Yoke-design, kan vi bare spekulere i at Tesla kan tilby noe som ligner på det den viste på den nylige investordagen.

Tesla Cybertruck pre-production beta viser nye interiørfunksjoner

Designet sett i Cybertruckens interiør er mer rund og er litt annerledes enn den nåværende iterasjonen som Tesla tilbyr. Selv om vi foreløpig ikke kan bekrefte at den nye Yoke-designen som Tesla planlegger å tilby er denne, er timingen alene noe å vurdere som en potensiell indikasjon på at den kan være lik.

Tesla har forbedret kjøretøymaterialer i det siste, og valgte mer bærekraftig vegansk skinn for flere år siden.

Yoke har vært gjenstand for noen klager, spesielt siden den er tom for stilker som brukes til blinklys og andre standard kjøretøyfunksjoner.

Mens Yoke var Teslas første forsøk på design, vil forhåpentligvis v2 Yoke være en enorm forbedring.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Tesla v2 Yoke med “forbedrede materialer” ryktes å komme denne sommeren


Se Kilden