Thorn Lighting forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025

Oct 20, 2022 | Diverse


Thorn Lighting forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025

Globalt pålitelig leverandør av utendørs- og innendørsarmaturer og integrerte kontroller, Thorn Lighting, forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025. Og du kan følge fremgangen på dens nylig lanserte Sustainability Hub.

Her finner du oppdateringer om teknologien, løsningene og trinnene den tar for å redusere CO₂ og bidra til å nå dine bærekraftsmål.

Vi må alle ta i bruk en kultur for bærekraftig beslutningstaking for å sikre at fremtidige generasjoner blomstrer. For å gjøre det, må vi finne en bedre balanse mellom miljø, økonomi og menneskelig myndiggjøring.

Bærekraftige handlinger fra en sentral del av Zumtobel-gruppens bedriftsstrategi. I tråd med den bredere gruppen er Thorn forpliktet til å drive virksomhet på en måte som vil sikre at planeten er ivaretatt for fremtidige generasjoner.

Produsenten har til hensikt å gå utover for å beskytte fremtiden til miljøet vårt. Derfor forplikter den seg til å oppnå klimanøytralitet innen 2025.

Saurabh Pandhi, visepresident, Thorn Brand sa, “Bærekraft og klimaendringer vil være to av de viktigste utfordringene i det 21. århundre. Som produsent må Thorn Lighting ta grep for å være en del av løsningen.

Zumtobel-gruppen, som Thorn er et stolt medlem av, har signert 12 av FNs 17 bærekraftsmål. For å offentlig demonstrere Thorns forpliktelse til å drive virksomheten vår på en ansvarlig måte, ønsker vi å tilby og utvikle mer bærekraftige produkter og løsninger, samt finne måter å forbedre prosessene våre på i et forsøk på å redusere avfall, redusere energiforbruket og redusere karbonutslippene våre.

Dette vil oppnås ved å investere i forskning og utvikling for å bringe deg, våre kunder og partnere, innovative teknologier gjennom produkter og løsninger, slik at du også kan nå dine egne mål når det gjelder å takle dette felles, universelle problemet.»

Neil Raithatha, markedssjef, Zumtobel Group UK & Ireland, kommenterer, “Vi er på reise. Enten vi leverer EPD-er av høy kvalitet, introduserer teknologier som muliggjør bærekraftig belysning for å beskytte den mørke himmelen eller samarbeider med kunder for å hjelpe dem med å øke energieffektiviteten, er målet vårt enkelt. For å redusere CO2 utslipp og å være en valgpartner for å hjelpe andre med å oppnå sine.»

Bli med dem på deres reise og besøk Sustainability Hub ved å klikke her

Eller se en kort, informativ video herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...