Tips: Tesla Model 3 malingsproblemer og hvordan du fikser dem

Oct 27, 2022 | Elbil og elbil ladere


Holde en flott bil flott

Denne artikkelen kan inneholde tilknyttede lenker

Det ser ut til at alle vil ha en Tesla modell 3 i disse dager, og det er fornuftig hvorfor. Ikke bare er disse bilene økonomiske, effektive og teknologisk avanserte, men de er en ganske kul måte å verktøye rundt i byen på. Legg til det faktum at sjåfører kan kjøre 60 mph på 3,1 sekunder, og det er ikke rart at Model 3 er 16th mest populære kjøretøy i verden, selger over 167 000 biler på det amerikanske markedet i 2020 alene. Model 3 er fortsatt en populær bil på bruktmarkedet også, med noen rapporter som hevder at velholdte Model 3-er kan være verdt mer enn én som kommer fra partiet – en sjeldenhet selv i dagens hotte bruktbilmarked.

Selvfølgelig er ikke alt med Tesla Model 3 solskinn og doble regnbuer. Mange eiere vet at bilen er langt fra perfekt og har vært kjent for å ha noen mindre problemer, spesielt når det kommer til fabrikkstandardlakkeringen. Det har blitt så ille at noen sinte kunder har tatt til saksøke bilprodusenten. En mer nyttig løsning for mange er imidlertid å investere i god forebyggende omsorg, som f.eks Tesla keramisk belegg.

Tesla Model 3 malingsproblemer
Vær oppmerksom på sårbare områder, for eksempel bak hjulene

Hva er Teslas Model 3-malingsproblemer?

Problemer som stammer fra Model 3 malingsjobber har blitt rapportert mye av Tesla-eiere over hele verden. Hovedklagen gjelder forringelsen av fabrikkstandardmalingsjobben, som kan flasse og flise over tid, spesielt i visse områder, for eksempel rundt hjulbrønnen eller fendere. Mange eiere føler at problemene stammer fra mangelfulle produksjonsprosesser, spesielt når det gjelder modell 3s baselakk.

Etter først å ha ignorert klagene, undersøkte Tesla problemet og la skylden for lakkproblemer på normal slitasje som sjåfører bør forvente å se når de tar bilene sine ut på veien. Tesla-sjef Elon Musk har vært litt mer ærlig og sagt at slike produksjonsproblemer er mer utbredt når selskapet er øker bilproduksjonensom tilfellet var for Model 3.

Hvordan fikse Tesla Model 3 malingsproblemer

Mens Tesla sier at de fleste malingsproblemer er et resultat av veiforhold, for eksempel overflødig salting, har selv eiere i sjeldent saltede klima lagt merke til problemer. For å bidra til å beskytte Model 3s finish, bør eiere vurdere å ta følgende forebyggende tiltak.

Prøv keramisk belegg

Som nevnt ovenfor, er et populært alternativ for mange Tesla-eiere å installere et beskyttende keramisk belegg på deres Model 3 for å beskytte malingen. Profesjonell installasjon anbefales da applikasjonen er en svært presis prosess. Dette kan ofte gjøres mer økonomisk og raskere enn å male om og kommer med ekstra fordeler.

Ved å danne en beskyttende barriere over en Teslas maling, vil keramisk belegg kunne gi beskyttelse mot U/V-skader, insektsprut, salt, tresaft, grus og skitt. Dette er fordi det keramiske belegget binder seg til malingen på et molekylært nivå som bidrar til å lage finishen hydrofobisk– eller vannavstøtende.

Installer en skvettlapp eller sprutbeskyttelse

En billig og enkel måte å holde malingen til din Model 3 flott på, er å beskytte den mot erosjon, salt og grus ved å installere en skvettelapp eller sprutbeskyttelse rundt bilens dekk. Som eiere vet, kommer ikke Model 3 med noen av alternativene som en del av standardpakken. Tesla har imidlertid nylig begynt å tilby sine egne beskyttelsessett for all værsom selges for $70.

Tesla Model 3 malingsproblemer
Hvis din Model 3 blir utsatt for elementene, må du beskytte den

Hold det rent

Selv om juryen fortsatt kan være ute over den ultimate effektiviteten av en rutinemessig bilvask på en bils MPG-effektivitet, er det klart at det å holde bilens eksteriør fritt for skitt og rusk er en god måte å forlenge levetiden til enhver bils lakkering. Fordi, så mye som vi hater å innrømme det, fuglebæsj kan virkelig ta sin toll på bilens finish.

Vurder et bildeksel

En ekstra utvendig barriere er alltid en god idé – spesielt hvis et kjøretøy må stå utsatt for elementene når det parkeres utendørs versus i en garasje. Bildeksler er en enkel og ofte rimelig måte å holde en Model 3 bedre beskyttet. Men, nei – du kan ikke bare kaste en presenning over toppen mens den lader og kalle det en dag.

Ta vare på din modell 3 for å forhindre dyre turer til mekanikeren senere

Kort sagt, litt forebygging kan bidra langt mot å forlenge levetiden til Tesla Model 3. Enkle tiltak som å påføre et keramisk belegg kan bidra til å beskytte integriteten til bilens lakkering og holde dyre turer til bilbutikken på et minimum . Tross alt er de fleste Tesla-eiere i utgangspunktet tiltrukket av merket av dets løfte om lavere langsiktige vedlikeholdskostnader sammenlignet med konvensjonelle gassslukende kjøretøy. Å realisere disse besparelsene er desto enklere når du først har tatt deg tid til å beskytte Teslaen din.Se Kilden