ToughBuilt bekrefter €20 000 julegave

Dec 8, 2022 | Diverse


ToughBuilt bekrefter €20 000 julegave

ToughBuilt, den amerikanske produsenten av førsteklasses kvalitet, teknisk innovative håndverktøy og arbeidsplassutstyr, sprer litt festlig jubel med en eksklusiv sesongbasert kampanje.

Fra 12. desemberth til 23. desemberrd I 2022 arrangerer virksomheten en 12 Days of Christmas giveaway der fagfolk og verktøyentusiaster kan vinne premier fra et utvalg ToughBuilt-produkter verdt over €20 000.

De spesifikke produktene som er involvert er ennå ikke offisielt bekreftet, men det forventes at de vil inkludere ToughBuilts bransjekjente saghester, dens innovative ClipTech™ verktøyvesker, og standardinnstillingen av kneputer, samt den nylig introduserte QuickSet Work Bench.

Det er også sannsynlig at selskapets splitter nye vater, som skal lanseres i desember, kan være blant premiene.

I løpet av kampanjens varighet vil 15 premier bli gitt bort hver dag med detaljer om produktene som tilbys og vinnerne annonseres daglig på ToughBuilt Europes Facebook og Instagram kanaler.

For å komme inn trenger folk bare å besøke www.toughbuilt-promotions.com hvor de vil bli bedt om å oppgi grunnleggende informasjon, for eksempel en e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

De vil deretter bli plassert i en trekning med vinnere valgt daglig tilfeldig. Totalt vil 180 personer vinne premier i løpet av kampanjen – 15 om dagen i 12 dager. Alle som deltar i de daglige premietrekningene vil også ha sjansen til å delta i en trekning på nyttårsaften med en mystisk premie på tilbud.

ToughBuilts 12 Days of Christmas er åpen for innbyggere i Storbritannia, samt Østerrike, Tyskland, Frankrike, Belgia, Nederland, Sveits, Tsjekkia, Danmark, Polen, Portugal, Irland, Spania og Sverige.

I en kommentar til konkurransen sa Matthew Handley, ToughBuilts europeiske markedssjef: «2022 har vært nok et fantastisk år for ToughBuilt i Europa med lanseringen av en rekke spennende nye produkter samt en fullpakket timeplan med messer og utstillinger.

«Returen av vår 12 dagers julekampanje er en måte å feire suksessen på, og også takke våre mange lojale europeiske kunder for deres fortsatte støtte. Jeg vil ønske alle lykke til, og selvfølgelig en god jul.»

For å delta i ToughBuilts julegave, klikk her

Kilde