Varebileksperter avslører hvordan man kan redusere risikoen for innbrudd i vinter | Vanarama

Jan 13, 2023 | Diverse


Varebileksperter avslører hvordan man kan redusere risikoen for innbrudd i vinter |  Vanarama

Handelsfolk beskytter kostnadene for varebilene sine, men ikke verktøyene inne.

Mens håndverkere virker motvillige til å forsikre verktøyene sine, er de ikke imot å forsikre verdien av kjøretøyene deres. GAP-forsikring ble tegnet av 55 % av varebilsjåførene. Tom Roberts, LCV-spesialist hos Vanarama, sier: “Disse lave tallene for bruk av verktøyforsikring tegner et bekymringsfullt bilde for håndverkere. Våre interne data tyder på at varebilsjåfører er glade for å beskytte den totale kostnaden for varebilen, men få bekymrer seg for å investere i å beskytte verktøyene deres – akkurat de tingene de trenger for å fortsette å fungere.”

Varebileksperter avslører hvordan man kan redusere risikoen for innbrudd i vinter

For å hjelpe håndverkere med å holde seg trygge denne sesongen, har Vanarama-eksperter på varebilleasing delt fem tips du kan ta for å redusere sjansen for innbrudd.

  1. Hvor du går, går verktøyene dine– Det er enkelt, hvis du har dyrt verktøy i varebilen din, ikke la det stå uten tilsyn over natten, ta det med deg. Det kan være lettere sagt enn gjort, men å fjerne verktøy over natten er en stor avskrekking for potensielle verktøytyver.
  2. Parker varebilen på trygge steder – Parkering kan være en smerte, men å få verktøyene dine stjålet er et mareritt, så sørg for at du tenker litt etter hvor du parkerer. IKKE parker i et ubelyst område som ikke har noen CCTV-kameraer i sikte. Hvis du kan, parker bakdørene på varebilen din nær en vegg for å gjøre det vanskelig for tyver å få store gjenstander, for eksempel stiger, ut av varebilen.
  3. Hold en beholdning slik at du vet om noe mangler – For din egen trygghet og for forsikringsformål, hold en liste over alt i varebilen din sammen med bilder. Det er lettere å oppdage et tyveri eller manglende gjenstand raskt når du vet hva som skal være der. Du kan til og med gjøre verktøy lettere å identifisere hvis de går tapt ved å merke initialene på dem med en UV-penn.
  4. Gjør vinduene mørkere – Hvis varebilen din har bakvinduer, er det lett for tyver å se innholdet i varebilen. Å gjøre bakrutene mørkere vil redusere risikoen for at varebilen din blir ødelagt, noe som betyr at alt som er igjen i varebilen ikke vil være synlig for tyver.
  5. Skjul verdisaker – På samme måte som du ville gjort i en bil, sørg for at alle navigasjonsenheter eller dingser er skjult før du forlater kjøretøyet. Tyver vil bryte seg inn for mye mindre verdi enn en boks med verktøy, og fjerning av verdisaker i usynlige kan redusere sjansen for innbrudd.

For mer informasjon klikk herKilde