Vestel lanserer rimelig EV-lader med to utganger for britiske virksomheter

May 25, 2023 | Diverse


Vestel lanserer rimelig EV-lader med to utganger for britiske virksomheter

Vestel fortsetter sin satsing på det britiske lademarkedet for elbiler med lanseringen av den fullt utstyrte EVC10 EV-ladestasjonen for små kommersielle installasjoner.

Den andre Vestel-merkede elbilladeren fra teknologigiganten som lanseres i Storbritannia i 2023, EVC10, slutter seg til den mindre bolig- og småbedriften EVC04. Begge modellene er designet og bygget i Europa, og bidrar til å redusere karbonavtrykket til elbillading gjennom redusert transport.

Som elbil-laderprodusenten bak noen av de største merkenavnene i Europa, senker lanseringen av Vestels egne merkeprodukter kostnadene for ultrapålitelige ladeløsninger for det voksende britiske markedet.

EVC10 er en robust 22kW lader, som tilbyr dobbel socket 2x 11kW effekt fra en enkelt 3-fase feed, og er ideell for små bedrifter, kommersielle arenaer og parkeringsplasser. Designet tillater helt unikt opptil superrask 22kW lading fra et enkelt uttak (når det brukes med et enkelt kjøretøy) for kompatible kjøretøy som Renault EV-er. Som standard tilbyr den elegante laderen en 7-tommers TFT LCD-skjerm, RFID-kortleser og 802.11n Wi-Fi-tilkobling for sømløs enkel oppsett og bruk via Vestel Drive Green-appen.

Enestående funksjoner til EVC10 inkluderer dens høye ladekapasitet, som gjør at den kan lade to elektriske kjøretøy raskt og effektivt. Dette gjør det til et utmerket valg for bedrifter som trenger å lade flere kjøretøy på kort tid, men som er begrenset på eiendom eller budsjett for flere ladepunkter. Denne ladestasjonen er spesielt designet for å være plasseffektiv, noe som gjør den til et ideelt valg for bedrifter med begrenset plass.

Kommentarer, Matthew Lang, administrerende direktør i Vestel UK – «EVC10-lanseringen er nok en milepæl på Vestels vei til å bli Europas nummer én merkevare for rimelig, pålitelig el-lading. Denne toppmoderne ladestasjonen kommer fullpakket med en rekke funksjoner og fordeler som gjør den til et ideelt valg for små bedrifter som ønsker å investere i infrastruktur for elektriske kjøretøy. Takket være våre produksjonsfordeler er disse funksjonene og vår anerkjente pålitelighet nå tilgjengelig for et stadig økende antall bedrifter som ønsker å integrere rimelige ladeløsninger.»

For maksimal installasjonsfleksibilitet, spesielt i offentlige ladeinstallasjoner, inkluderer EVC10-alternativene 4G/LTE-tilkobling, doble 3-fase MID-målere, tjorede ladekabler på 5m eller 7m, og en gulvmonteringsstolpe for når veggmontering ikke er praktisk.

Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer spennings-/strømfølende utkoblinger, overtemperaturbeskyttelse, overspennings-/lynbeskyttelse og 6mA DC-lekkasjebrytere. Med klasseledende IP- og støtbeskyttelse er EVC10 også fullstendig OCPP 1.6-kompatibel.

Vestel er en av Europas ledende leverandører av EV-ladeteknologi, og lager modeller fra små kjøretøyladere til infrastrukturskala ultraraske ladestasjoner, og har kapasitet til å produsere over 700 000 enheter per år. Med størstedelen av sin elbilladervirksomhet som OEM-leverandør til kjente energileverandører, forplasser og kjøretøymerker, har Vestel bygget et uovertruffent rykte for pålitelighet innen elbillading.

EVC10 utnytter denne ekspertisen og påliteligheten, og integrerer den med en rekke smarte funksjoner som gjør den enkel å bruke og administrere. Laderen kan kobles til bedriftens eksisterende nettverk, noe som muliggjør ekstern overvåking og administrasjon lokalt eller eksternt. Dette gjør det enkelt å holde oversikt over bruken, skreddersy lading til tidsbaserte tariffendringer og sikre at ladestasjonene alltid er tilgjengelige når de trengs.

EVC10 er også designet for å være svært slitesterk, noe som sikrer at den tåler påkjenningene ved daglig bruk i et forretningsmiljø, inkludert daglige støt og britisk vær.

Finn ut mer om Vestel herKilde