Vi introduserer Works with Home Assistant-programmet

Aug 14, 2022 | Smarthus


Med Home Assistant integrerer vi med over 1000 forskjellige APIer. De fleste av disse integrasjonene er opprettet og vedlikeholdt av Home Assistant-fellesskapet. I løpet av årene har en rekke selskaper trappet opp for å samarbeide med samfunnet vårt, og tilbyr prøver og teknisk støtte. I noen få tilfeller så vi at selskaper tok opp vedlikeholdet av å integrere produktene sine i Home Assistant.

Dessverre skjedde det et par ganger at selskaper ble stille etter deres første bidrag, noe som fikk brukere til å lure på hvorfor nye enheter ikke støttes. Vi ønsker å beskytte brukerne våre mot å investere i produkter til hjemmene deres som ikke fungerer bra med Home Assistant.

I dag introduserer vi Works with Home Assistant-programmet for å la produsenter vise sin støtte og forpliktelse til Home Assistant og dets fellesskap.

Programmet krever at produsenter opprettholder integreringen av produktene sine i Home Assistant, tilbyr en god brukeropplevelse, gir produktprøver og gir oss en ingeniørkontakt for å eskalere problemer. Til gjengjeld vil produsenter kunne bruke «Works with Home Assistant»-merket på sine produkter og dokumentasjon. Vilkårene for Works with Home Assistant-programmet håndheves i en avtale signert av både Nabu Casa og produsenten.

Dekorativ overskrift.

Med Home Assistant jobber vi alltid med å lære brukerne våre om å foretrekke lokal kontroll og åpne standarder når de anskaffer nye produkter. Dette gjenspeiles også i «Works with Home Assistant»-merkene.

Det er produsenter som lager produkter som integreres i Home Assistant ved å bruke standarder som Z-Wave, Zigbee eller Matter (snart). I disse tilfellene vedlikeholdes integreringen av hjemmeassistentmiljøet og Nabu Casa. Disse selskapene kan fortsatt bli medlem av Works with Home Assistant-programmet, men er fritatt for integrasjonsvedlikehold.

Produkter som er godkjent for Made with ESPHome-programmet vil være kvalifisert til å bruke «Works locally with Home Assistant»-merket som en del av deres Made with ESPHome-medlemskap.

For mer informasjon for produsenter, se vår Works with Home Assistant-portal.Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...