Vinnere av Above and Beyond Awards 2022! | Rundebord for elektrisk sikkerhet

Mar 3, 2023 | Diverse


Vinnere av Above and Beyond Awards 2022!  |  Rundebord for elektrisk sikkerhet

Roundtable for elektrisk sikkerhet er glade for å kunngjøre vinnerne av Above and Beyond Awards 2022! Prisene ble opprettet for å anerkjenne og feire enkeltpersoner og organisasjoner som går utover sin juridiske plikt når de streber etter å forbedre og forbedre elektrisk sikkerhet på arbeidsplassen.

Med fire kategorier var søknadene svært varierte og dommerpanelets diskusjoner konkluderte med følgende vinnere, samt utdeling av to høyt anerkjente priser.

Årets elektriske sikkerhetsinitiativ: South Tyneside Homes, Kontroll av elektrisk sikkerhet etter opphold

Initiativet førte til at en elektrisk inspeksjon ble arrangert 1-2 måneder etter at leieforholdet startet, som gjorde det mulig for kontinuitetstesting av høylastkretser og for å kontrollere hvitevarer mot tilbakekallingslisten Electrical Safety First. Dette betydde også at leietakere kunne ha ansikt til ansikt tid med elektrikere i tilfelle spørsmål. Dommerne var enige om at utviklingen og implementeringen av den strukturerte løsningen etter identifiseringen av en økning i elektrisk orienterte boligbranner var svært vellykket, og initiativet bidro til å øke bevisstheten om elektrisk sikkerhet gjennom større kundeengasjement.

Årets produkt: LINIAN, NanoClip™

NanoClip™ er LINIANs minste kabelfeste og er designet for å forhindre for tidlig kollaps av kabler designet samt for å beskytte brannmenn i tilfelle brann. NanoClip™, som ble servert i oktober 2021, ble spesielt designet for bruk med fiberoptiske kabler og andre kabler med liten diameter, og dommerne var enige om at produktet hadde muliggjort en sikrere måte å jobbe på eller rundt elektriske systemer.

Årets forandringsmaker: Louise Adamson

For å avgjøre prisen Changemaker of the Year, måtte Louise Adamson gå ut av rommet på grunn av sin stilling som dommer. Dommerne var enstemmig enige om at fortellingen om Michaels historie, sammen med hvordan Louise fortsetter å promotere dette budskapet utrettelig til alle nivåer i bransjen over hele Storbritannia, har vært inspirerende for å øke fokuset på elektrisk sikkerhet og sikker isolasjon.

Derek Thompson Industry Service Award: Gary Hayers

Derek Thompson Industry Service-prisen ble opprettet til ære for Derek Thompson,

en sterk talsmann for å forbedre elektrisk sikkerhet i flere tiår, som dessverre gikk bort i fjor. Dommerne var enige om at Gary Hayers var en verdig mottaker av prisen for sin GSH Electrical YouTube-kanal. Kanalen er en svært effektiv og populær nettressurs for elever, med over 113 000 abonnenter og 700 opplæringsvideoer.

Høyt berømmet: Mark Allison og tro bolig

Dommerne ga ut to høyt anerkjente priser for å anerkjenne troshus for deres Electrical Safety Week i kategorien Electrical Safety Initiative of the Year og Mark Allison i kategorien Changemaker of the Year for sitt arbeid med Apprentice 121.

Roundtable for elektrisk sikkerhet vil takke alle de som søkte om Above and Beyond Awards, sammen med dommerne for deres arbeid med å kåre de verdige vinnerne.

For å lese mer om prisene og vinnerne, klikk herKilde