Wallbox har fingeren på Pulsar med ny hjemmelader

May 13, 2023 | Diverse


Wallbox har fingeren på Pulsar med ny hjemmelader

Pulsar Max, Wallboxs nyeste smarthuslader, er designet for å låse opp tid, penger og energibesparelser for daglige elbilførere.

Den har avansert ytelse og ladeeffekt fra 7,4 opp til 22 kW, som er kombinert med ny design og tilleggsfunksjoner, inkludert forbedret sikkerhet som beskytter mot fysisk skade og cyberangrep, som til slutt reduserer servicekostnader og besøk på stedet for installatører eller CPOer.

Produktet ble spesielt utviklet for å forbedre installasjonsprosessen. I tillegg til økt oppetid som reduserer behovet for besøk på stedet, ble laderen designet med en ny bakplate for en enklere og raskere installasjon.

Pulsar Max kommer som standard med Wallbox sine proprietære energistyringsløsninger, som Power Sharing, som lar deg lade flere elbiler samtidig; Power Boost, som balanserer den tilgjengelige energien mellom hjem og el-lading; og Eco-Smart, som bruker overskuddsenergien fra solcellepaneler til å lade elbilen. Alle er designet for å gi brukerne økt kontroll og fleksibilitet over ladingen.

Enheten kan styres gjennom myWallbox-appen. Faktisk er det mulig å overvåke og kontrollere laderstatusen fra hvor som helst, få sanntids energiforbruk og forbruksstatistikk, og beskytte laderen med fjernlås og opplåsing. Nytt i appen er Halo Light Standby, noe som betyr at laderlampen forblir av til brukeren samhandler med laderen. Den kan også kobles til hvilken som helst smartenhet via Wi-Fi eller Bluetooth, slik at brukere kan administrere lading selv når det ikke er internettforbindelse.

Brukere kan også spare penger og redusere innvirkningen på miljøet ved å planlegge ladeøkter gjennom myWallbox-appen. Ved å lade under rushtiden når det gjelder energikostnader, kan sjåførene forvente å spare opptil £180 (avhengig av kundens tariff).

Pulsar Max beholder den avanserte ytelsen til Pulsar-familien, samtidig som den introduserer nye funksjoner som en ny importterminal, med intuitiv tilkobling mellom porter og strømkabler, og en ny bakplate, som sparer installasjonstid med en ny enkel å montere og håndtere design.

I tillegg en IP55/IK10 for innendørs og utendørs installasjon, en 5m Type 1- eller Type 2-kabel (7m valgfritt), en integrert PEN-feilbeskyttelse, en forbedret Power Sharing opptil 100 ladere, og en alltid klar kabel, med en vekt på 1,3 kg (uten kabel). Denne oppdaterte fremtidssikre designen gjør det enkelt å prioritere fra installasjon til bruk.

Wallbox utviklet en ultrarask avansert CPU spesifikt for bruk i EV-ladere som muliggjør høye prosesseringshastigheter og fremtidssikret programvarefunksjoner for å sikre levetiden til Pulsar Max. Til slutt har den vær- og støvbeskyttelse, perfekt for innendørs eller utendørs installasjon, og en ripebestandig matt finish, med en merkestrøm på 32 A (1P) / 32 A (P), og en nominell frekvens på 50 Hz / 60 Hz.

Få flere detaljer om Wallbox Pulsar Max EV-laderen herKilde