Z-Wave Alliance formaliserer standardutviklingsorganisasjonen og kunngjør stiftende medlemmer

Sep 24, 2022 | Smarthus


Med fullført non-profit inkorporering, vil alliansen utvikle Z-Wave-standarden under en ny medlemsdrevet struktur bestående av arbeidsgrupper og komiteer for å fortsette teknisk, sertifiserings- og markedsføringsutvikling.

AUSTIN, TX – 18. august 2020 – Z-Wave Alliance, en global medlemsorganisasjon dedikert til å fremme den populære Z-Wave trådløse smarthus-protokollen, kunngjør sin fullførte inkorporering som en utelukkende uavhengig ideell organisasjon og syv grunnleggende medlemmer under sin nye standardutviklingsorganisasjon (SDO) struktur: Alarm.com, Assa Abloy, LEEDARSON, Ring, Silicon Labs, StratIS og Qolsys.

Under SDO vil Z-Wave Alliance-medlemmer få nye muligheter til å delta i organisasjonen, med nye medlemsnivåer og struktur, samt arbeidsgrupper og komiteer. Disse inkluderer tekniske arbeidsgrupper som er spesifikke for funksjoner som arbeidsgruppen for fysiske lag (mac/PHY), arbeidsgruppe for nettverkslag for å støtte den nye Z-Wave-spesifikasjonen, arbeidsgruppe for applikasjonslag (kommandoklassespesifikasjon), samt arbeidsgrupper for sertifisering, sikkerhet og markedsføring. Det skal opprettes komiteer for å håndtere operasjonelle, samt tekniske og markedsmessige behov.

Denne nye medlemskaps- og organisasjonsstrukturen vil være medlemsdrevet for å støtte fremdrift, prosjektutvikling, teknologiutvikling og endringer, og andre deler som er kritiske for veksten av Z-Wave i markedet.

“I over 15 år har Z-Wave Alliance stått som ledende innen smarthus- og IoT-industrien, med et mangfoldig medlemskap bestående av produsenter, integratorer og andre som alle støtter Z-Waves vekst i markedet,” sa Mitchell Klein, administrerende direktør i Z-Wave Alliance. «Å etablere våre grunnleggende medlemmer, hvorav flere har vært med oss ​​som styremedlemmer i mange år, er et kritisk skritt fremover for å sette en ny kurs for Alliansen å følge i 2020 og utover. Ved å gjøre disse endringene i Z-Wave-alliansens rolle og i Z-Wave-spesifikasjonen, er målet vårt å legge til rette for åpen IoT-distribusjon og engasjere nye typer selskaper i Z-Wave-utvikling for å styrke økosystemet, inkludert silisiumleverandører og programvareutviklere, å bringe Z-Wave til flere enheter og flere bransjer.”

“Alarm.com har brukt Z-Wave i mer enn et tiår for å hjelpe til med å utvide plattformen vår slik at millioner av mennesker kan kontrollere og administrere et stadig voksende utvalg enheter som jobber sammen for å beskytte og automatisere hjemmet eller bedriften deres,” sa Alarm .com Chief Product Officer Dan Kerzner. “Sammen med de andre grunnleggerne er vi fortsatt forpliktet til å forme denne utviklende og virkningsfulle teknologien.”

“Vi er spente på fremtiden til Z-Wave og den nye retningen organisasjonen tar,” sa Mike Harris, president for Ring Solutions. “Å skifte til en uavhengig gruppe vil tillate oss å ha direkte tilgang til å forme fremtiden til Z-Wave, sammen med andre industriledere, for å fortsette å bringe enkle, sikre smarthusløsninger til alle.”

Z-Wave Alliance er for tiden i ferd med å overføre medlemskap og etablere arbeidsgrupper. Besøk https://z-wavealliance.org/sdo/ for mer informasjon om nye medlemsnivåer, vanlige spørsmål om SDO og mer.

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. Følg Z-Wave Alliance på Facebook, Twitter og på LinkedIn for de siste oppdateringene.

Om Z-Wave Alliance
Z-Wave Alliance er en standardutviklingsorganisasjon dedikert til å utvikle og fremme Z-Wave® teknologi som en åpen og internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959) for smarthus- og IoT-løsninger. Grunnleggerne inkluderer: Alarm.com, ASSA ABLOY, LEEDARSON, Ring, Silicon Labs og Qolsys. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet. Z-Wave® er et registrert varemerke for Z-Wave Alliance.

Pressekontakt:
Caster Communications, Inc.
401.792.7080
[email protected]

Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...