Z-Wave Alliance ønsker Smart Home Giant Ring velkommen til sitt styre

Sep 19, 2022 | Smarthus


Ring slutter seg til Alliansens ledelse som hovedmedlem for å fremme og videreutvikle Z-Wave-adopsjon i det populære sikkerhetsområdet for smarte hjem og drive økosysteminnovasjon

AUSTIN, TX – 20. august 2019, 09:00 ETZ-Wave Alliance, en global medlemsorganisasjon dedikert til å fremme den populære Z-Wave trådløse smarthus-protokollen, kunngjør tillegget av hjemmesikkerhetsleder Ring som hovedmedlem. For å fortsette å prioritere cybersikkerhet, interoperabilitet og innovasjon i økosystemet, vil den Amazon-støttede hjemmesikkerhetslederen også ha en plass i Alliansens styre.

Ring slutter seg til eksisterende Alliance BOD-medlemmer ADT, Alarm.com, ASSA ABLOY, Ingersoll Rand Nexia Intelligence, Jasco Products, Leedarson, LG Uplus, Nortek Security & Control, Silicon Labs og SmartThings.

“Vi tror Z-Wave er en av de ledende IoT-teknologiene – spesielt innen hjemmesikkerhet. Z-Wave Alliance har vært en sterk evangelist for interoperabilitet, sikkerhet og enkelhet i det smarte hjemmet, som også er ting Ring har stor tro på, sier Mike Harris, president for Ring Solutions. “Vi ser frem til å jobbe med styret og aktivt medlemskap i alliansen og sammen finne nye måter å gjøre smarthussikkerhet mer tilgjengelig for alle.”

Ring Alarm Security Kit, som inkluderer en basestasjon, kontaktsensor, bevegelsesdetektor, tastatur og rekkeviddeforlenger, er det første settet med produkter som for tiden er tilgjengelige på markedet som støtter SmartStart, en funksjon som er designet for å gjøre oppsett av enheter raskt og enkelt . Implementeringen av SmartStart er obligatorisk for enheter bygget på den nye Z-Wave 700-plattformen. Alliansen kunngjorde også en endring av sertifiseringen for neste generasjon Z-Wave IoT-enheter – Z-Wave Plus v2-sertifiseringen tilbyr en rekke nye funksjoner designet for å forbedre og forenkle oppsettopplevelsen for smarte hjem.

Mitchell Klein, administrerende direktør i Z-Wave Alliance kommenterte:

“Ønsket om å føle seg trygg og trygg hjemme fortsetter å være en kraftig driver for adopsjon av smarte hjem. Med Z-Wave som den ledende IoT-teknologien i boligsikkerhetsmarkedet, er vi begeistret over å legge til en av de største DIY-sikkerhetsaktørene til styret vårt for å gi sin stemme og ekspertise. Vi tror at vi sammen kan fortsette å gi forbrukere overalt trygghet og gjøre Z-Wave til den mest utplasserte smarthusprotokollen i verden.»

Z-Wave Alliance-medlemskapet er nå over 700 medlemmer over hele verden med 3000 smarthus- og IoT-sertifiserte enheter på markedet, og til dags dato har over 100 millioner Z-Wave IoT-produkter sendt over hele verden. Z-Wave fortsetter å være ledende innen smarthuskategorien med et av de største tilkoblede økosystemene på markedet.

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. Følg Z-Wave Alliance på Facebook,Twitterog på LinkedIn for de siste oppdateringene.

Om Z-Wave

Z-Wave®teknologi er en åpen internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959). Det er den ledende trådløse hjemmekontrollteknologien på markedet i dag, med over 3000 sertifiserte interoperable produkter over hele verden. Representert av Z-Wave Alliance og støttet av mer enn 700 selskaper rundt om i verden, er standarden en sentral muliggjører for smarte leveløsninger for hjemmesikkerhet og sikkerhet, energi, gjestfrihet, kontor og lette kommersielle applikasjoner.

Z-Wave®er et registrert varemerke for Silicon Labs og dets datterselskaper i USA og andre land.

Om Z-Wave Alliance

Z-Wave Alliance ble dannet i januar 2005, og er et konsortium av over 700 ledende selskaper innen hjemmeteknologi som er dedikert til å styrke Z-Wave som standarden for trådløse smarthusprodukter. Hovedmedlemmene inkluderer: ADT, Alarm.com, ASSA ABLOY, Ingersoll Rand Nexia Intelligence, Jasco Products, Leedarson, LG Uplus, Nortek Security & Control, Silicon Labs og SmartThings. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet.

Pressekontakt:

Caster Communications, Inc. på 401.792.7080

Ashley Daigneault | [email protected]| (401) 651-3242

For digitale bilder logg på www.castercomm.com

Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...